Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα μεταδίδεται με spores η πανδημία στη σειρά The Last of Us

*
Νέες λεπτομέρειες για το σενάριο της σειράς The Last of Us του ΗΒΟ είδαν το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο ιός των Cordyceps δεν θα εξαπλωθεί μέσω των spores και του αέρα, αλλά μέσω "tendrils", που μπορούν να μετατραπούν σε ένα κανονικό δίκτυο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο Collider, οι συνδημιουργοί Neil Druckmann και Craig Mazin αναφέρθηκαν στις πανδημίες γενικά και στο πως θα παρουσιαστεί η μόλυνση στη σειρά.


"Ήταν σημαντικό για εμάς να αναγνωρίσουμε ότι το κοινό ξέρει περισσότερα σχετικά με τις πανδημίες από ό,τι πριν από πέντε χρόνια", δήλωσε ο Mazin. "Δεν θέλουμε να προσποιούμαστε ότι δεν ξέρουν πράγματα", συμπλήρωσε.

"Πολλοί από τους λόγους που αυτή η σειρά ξεκινάει με αυτόν τον τρόπο, με εκείνη τη σκηνή της δεκαετίας του '60 είναι για να πούμε, "Κοίτα, υπάρχουν πανδημίες ιών και είναι αρκετά επικίνδυνες, αλλά υπάρχει κάτι εκεί έξω που είναι ακόμα χειρότερο. Και μπορεί να σας ακούγεται αστείο, αλλά επιτρέψτε μου να εξηγήσω τους λόγους. Και τότε, αρχίζεις να συνειδητοποιείς, "Α, αυτό δεν είναι καλό"".

"Και επίσης, υπήρχε για καιρό. Έτσι, όταν συμβαίνει το ξέσπασμα, δεν συμβαίνει ξαφνικά ή με παράξενο τρόπο. Τελικά συμβαίνει. Σίγουρα θα συνέβαινε. Απλώς τυχαίνει να είμαστε εκεί σήμερα για να το δούμε", εξήγησε.

Στη συνέχεια, ο Druckmann μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θα εξαπλωθεί η μόλυνση στη σειρά, τονίζοντας ότι η ομάδα της παραγωγής δεν ήθελε οι ηθοποιοί να φοράνε μάσκες αερίων όπως βλέπουμε σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού. Έτσι οδηγήθηκαν στην ιδέα των tendrils αντί για τα spores στον αέρα.

"Και μετά, απλά σκεπτόμενος πως υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των μολυσμένων, όπως συμβαίνει με τους μύκητες, θα μπορούσε να γίνει ένα ολόκληρο δίκτυο. Ήταν πολύ τρομακτικό να να σκεφτόμαστε ότι όλοι συνεργάζονται εναντίον μας και ήταν μια ιδέα που μου άρεσε πολύ και εξελίσεται στη σειρά".



Αυτό ήταν ένα θέμα για το οποίο οι δημιουργοί συζήτησαν και με το ComicBook.

"Στο παιχνίδι... συναντάς spores και πρέπει να βάλεις μια μάσκα αερίου. Στον κόσμο που δημιουργούμε, αν βάζαμε spores στον αέρα, θα ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι εξαπλώθηκε παντού, όλοι θα έπρεπε να φοράνε μάσκα συνεχώς και πιθανότατα όλοι θα είχαν μολυνθεί", δήλωσε ο Mazin.

"Έτσι, προκαλέσαμε τους εαυτούς μας να βρούμε έναν ενδιαφέροντα νέο τρόπο για να εξαπλωθεί ο μύκητας, αλλά κυρίως νομίζω ότι συνδεθήκαμε με την ψυχή και το πνεύμα του παιχνιδιού".

Μια πρόσφατη ανάρτηση στο reddit, παρουσιάζει concept art της Naughty Dog σχετικά με τα tendrils.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*